KARS Haber Girişi : 15 Ekim 2017 15:14

Kars Valisi Doğan Kars'ın Müdürlerine Seslendi!

Kars Valisi Doğan Kars'ın Müdürlerine Seslendi!
Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars36 Spor için düzenlediği destek yemeğinde yaptığı konuşmada kentte yapılan hizmetlere değindi.
Kars Güncel-Vali Rahmi Doğan, "Geçmiş dönemlerde Kars biraz mağdur edilmiş. Ama sayın bakanımızla birlikte Kars gerçekten şantiyeye döndü. Kars'ın köylerine gittiğinizde, karayollarına gittiğinizde sağınıza baksanız, solunuza baksanız bir iş makinesini çalışır vaziyette görürsünüz. Gerek şehir içindeki yapılan yollarda, gerek köy yollarıyla, gerek karayollarıyla asfalt oranı yüzde 4 olan bir şehirde valilik olarak 230 kilometre sıcak asfaltı biz yaptık. Sayın bakanımızın karayollarına almış olduğu ağlarla birlikte 300 kilometrenin de üzerinde sıcak asfalt yaptık. Kars'ın turizmini, kültürünü canlandırmak için her gün her alanda çalışıyoruz. Ani'sinden, Sarıkamış'ında, Çıldır'ında, Kars kalesinin eteklerinde bulunun tarihi ve turistik mekanlarda,hamamlarında, köprülerinde, tabyalarında yani ne varsa bir tarafından tutup Kars'ı götürmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Doğan ayrıca, "Ben şunu görüyorum; Karslılar gerçekten yapılan bu hizmetlerden memnun. Bu memnuniyetler tabi ki çalışma azmimizi de artırıyor. Yalnız şunu ifade etmek istiyorum bu çalışmalarımızda çok yalnız kalıyorum. Özellikle birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma buradan söylemek istiyorum, müdür arkadaşlara seslenmek istiyorum; Ciddi anlamda tek başıma yürüyorum. Ve bu, kaldırılacak bir yük değil. Destek olup proje üreteceklerine, destek olup benimle birlikte yürüyeceklerine zaman zaman onların ortaya koşmuş oldukları problemleri de çözmeye çalışıyorum. Ama ben Kars'a geldiğim ilk günde ifade ettiğim şu cümleyi herkes hatırlar, basın mensupları çok iyi hatırlar 'ben buraya oturmaya gelmedim çalışmaya geldim' dedim. Tam 16 aydır gece-gündüz, cumartesi, Pazar da dahil Kars'ın her yerini karış karış gezerek hizmet etmeye çalışıyorum. Ben çalışmaktan zevk alan keyif alan, üretmekten mutlu olan bir insanım. Kars'a Karslıya da helal olsun. 16 ayı doldurdum diye ifade ettim. Bundan sonraki görev sürem içerisinde de hiç durmadan çalışacağımı da buradan ifade etmek istiyorum." diye konuştu. 

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı/ Bedir Altunok

HABER VİDEOSU 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.