KARS Haber Girişi : 04 Aralık 2018 12:17

Kars Valisi Emniyet Personelleri İle Buluştu

Kars Valisi Emniyet Personelleri İle Buluştu
Kars Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Kars Güncel-Emniyet mensuplarına hitap eden Kars Vallisi Türker Öksüz, emniyet güçlerimizin ülkemizde ve Kars’ta huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması noktasında olağanüstü gayretler sergilediğini vurguladı.

Vali Öksüz, İnsan haklarına saygılı, demokratik ve sosyal hukuk devletimizin önemli bir kurumu olan emniyet teşkilatının, vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi gece-gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin, gerekirse canını hiçe sayarak layıkıyla yerine getirdiğini belirtti.

Vali Öksüz ayrıca, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacağını söyleyerek görevlerinde başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.