KARS Haber Girişi : 23 Eylül 2018 15:09

Kars Valisi Rahmi Doğan Sedanur'un Ailesine Taziye Ziyaretinde

Kars Valisi Rahmi Doğan Sedanur'un Ailesine Taziye Ziyaretinde
Kars Valisi Rahmi Doğan,16 Eylül'de kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in defnedilmesi sonrasında acılı aileye taziye ziyaretinde bulundu.
Kars Güncel- Vali Rahmi Doğan'dan Sedanur Güzel'in acılı ailesine taziye ziyareti.
Karsın Kağızman İlçesi Paslı Köyü'nde 16 Eylül günü meyve toplamak için evden ayrılan ve 7 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Sedanur güzel'in köy mezarlığına defnedilmesi sonrası acılı aileye taziye ziyaretleri devam ediyor.
Kars Valisi Rahmi Doğan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Sedanur'un cenaze törenine katılarak, tören sonrasında Abdullah ve Handan Güzel çiftine taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Doğan burada baba Abdullah Güzel ve köy halkına hitaben yaptığı konuşmasında; " Masum bir yavrumuzun cenaze merasimi için buradayız. Olay çok acı ve hepimizi de derinden üzmüştür. Tüm Türkiye olayı yakınen takip takip etmiş ve bu üzüntüye de iştirak etmiştir. Bu tür olaylar son günlerde artmış bir vaziyettedir. Burada hem ebeveynler ailesi olarak hemde bizlerin devlet olarak yapması gerekenler ortadadır. Bu çirkin ve nefret uyandıran olayın fail yada failleri kimler ise bunları bulup adaletin önüne koyacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Olay olduğu ilk andan itibaren devlet tüm kurumları ile uzmanları ile burada olaya müdahil olmuştur ve olayın neticelendirmek içinde tüm uğraşları vermiştir. Herkes şunu bilsin ki bu burada kalmaz, bunun hesabını hem sizin adınıza hem millet adına hesabını sorarız. Demekki toplum içerisinde bu türk arızalı insanlarımız var toplum olarak bizlerinde şapkamızı kenara koyup düşünmemiz gerek. Toplum olarak uyanık olmamız lazım, evlatlarımızı çocuklarımızı iyi yetiştirmemiz lazım. Tarifi imkansız bir acı, bizim söyleyeceğimiz hiç bir şey bu acıyı dindirmez. Biz sadece onların acılarına ortak olmak için buradayız. Devlet olarak ta yapılması gereken şeylerin Türkiye Cumhuriyeti adına buradan faillerinin bulunup ortaya çıkartılacağını ifade ediyorum." dedi.
Daha sonra Sedanur Güzel'e Allah'tan rahmet dileyen Vali Rahmi Doğan yakınlarına baş sağlığı diledi.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.