KARS Haber Girişi : 17 Temmuz 2018 00:35

Kars Valisi Rahmi Doğandan Darbecilerin Kafalarına Sıkın Talimatı

Kars Valisi Rahmi Doğandan Darbecilerin Kafalarına Sıkın Talimatı
15 Temmuz darbe gecesi Kars’ta Kars Valisi Rahmi Doğan’ın Eski Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a eski Tugay komutanı Ali Avcı için verdiği o talimatının detaylarına Kars Olay ulaştı.
Kars Güncel / ÖZEL -Kars Olay Gazetesi 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesinde yaşanan ve Kars'ta darbenin seyrini değiştirecek olayı 2 yılında manşetlerine taşıdı.
Darbe girişiminin olduğu gece Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ı, arayan, Darbeci Tugay Komutanı Ali Avcı 'Türk Silahlı Kuvvetleri olarak yönetime el koyduk. Hemen emrimize girin' dedi. Eski Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise asıl kendisinin teslim olması gerektiğinin söylemesinin ardından başlayan süreç böyle gelişti. 
Eski Darbeci Kars Tugay Komutanı’nın teslim olmaması üzerine Eski Kars İl Emniyet Müdürü o gece bir toplantı için Erzurum’da bulunan Kars Valisi Rahmi Doğan’ı arayarak Darbeci Tugay Komutanı’nın teslim olmadığını ve bu durumla ilgili talimat beklediklerini bildirdi. 
Kars Valisi Rahmi Doğan Eski Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’a darbe gecesi aynen şu cevabı vermiş; “Sesimi Kaydet ve Darbe teşebbüsünde bulunan her kesi gözaltına al, çatışmaya girilmesi gerekiyorsa çatışmaya girilecek, darbeye yeltenen tüm şerefsizleri alacaksınız, gerekirse kafalarına sıkarak teslim alacaksınız!”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.