KARS Haber Girişi : 14 Şubat 2019 18:43

Kars Valisi Türker Öksüz Bayrağı Öpen Çocuğu Misafir Etti

Kars Valisi Türker Öksüz Bayrağı Öpen Çocuğu Misafir Etti
Kars Valisi Türker Öksüz, sabah saatlerinde caddeden geçerken Valilik makam aracı önündeki Türk Bayrağı forsunu öpen 2 yaşındaki Ali Kerem'i misafir ederek öptüğü Türk Bayrağı'nı kendisine hediye etti.
Kars Güncel- Kars'ta sabah saatlerinde güvenlik kameraları tarafından kaydedilen ve sosyal medyada beğeni rekoru kıran görüntülerdeki 2 yaşındaki minik Ali Kerem Öztürk'ü Kars Valisi Türker Öksüz  makamında misafir ederek, öptüğü Türk Bayrağı'nı kendisine hediye etti.

Kadir Talip Öztürk ve Yeliz Öztürk çiftinin iki çocuğundan olan 2 yaşındaki Ali Kerem Öztürk ailesi birlikte Kars Valiliği'ne davet edildi. Burada minik çocuğa ve kardeşine çikolata ikram edildi. Daha sonra Kars Valisi Türker Öksüz ile görüşme anları ise renkli anlar yaşanmasına sebep oldu.

Kars Valisi Türker Öksüz'ün yakından ilgilendiği 2 yaşındaki Ali Kerem Öztürk'e önce Türk Bayrağı daha sonra ise ay yıldızlı atkı bere ile oyuncak hediye eden Vali Öksüz yaptığı açıklamada; Ali Kerem valilik önünden geçerken aracın bayrağını öptüğü anlar hepimizi duygulandırdı. Hem Kars'ta ki bütün vatandaşları ve Türkiye'de ki tüm vatandaşları duygulandırdı. Öncelikle bu vatan ve bayrak sevgisini Ali Kereme öğrettikleri için ailesine çok teşekkür ediyorum . Bu duygu çok büyük bir manevi duygu. Ali Kerem Gazi Kars'tan bu şehrimize ve ülkemize şu mesajı veriyor; " Devletimizin bağımsızlığı, ülkemizin geleceği emin ellerde.  Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü kanımızın son damlasına kadar koruyacağız. Hiç kimse tereddüt etmesin, Vatanımızı, ülkemizi canımızın kanımızın son damlasına kadar koruyacağız." Bu mesajı verdi. Kendisine teşekkür ediyorum,  hakikaten helal olsun her türlü takdir ve övgüyü hak diyor  ailesine de teşekkür ediyorum geleceği bahtı açık olsun." dedi.


Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.