KARS Haber Girişi : 19 Mayıs 2019 20:12

Kars Valisi Türker Öksüz'den 6 Ölünün Olduğu Kavgaya İlk Açıklama

Kars Valisi Türker Öksüz'den 6 Ölünün Olduğu Kavgaya İlk Açıklama
Kars'ta akşam saatlerinde meydana gelen 6 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı silahlı kavga hakkında Kars Valisi Türker Öksüz'den ilk açıklama.
Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Çamyazı köyündeki olayda 6 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığını açıkladı. 
Yaralılardan birinin korucu olduğunu belirten Vali Öksüz, birinin de 15 yaşında çocuk olduğunu söyledi. Olayla ilgili incelemenin sürdüğünü yaralılardan bazılarının sağlık durumunun ağır olduğunu ifade eden Vali Öksüz, Kars Emniyet Müdürlüğü'nün Sarıkamış'a çevik kuvvet ve özel harekat polisi desteği gönderdiğini kaydetti. Olayın eskiye dayalı bir arazi davası olduğunu vurgulayan Vali Öksüz, köyde geniş güvenlik önlemi alındığını bildirdi.

Ayrıca Çamyazı Köyü sakinlerinden Orhan Atagün ise kavga anında yaşananları şu şekilde ifade etti.  Orhan Atagün, Göçmen ve Korkmaz aileleri arasındaki arazi kavgasının bir ay önce başladığını ileri sürdü. Kaleşnikof silah kullananlardan birinin de güvenlik korucusu olduğunu ifade eden Orhan Atagün, "Korkmaz ailesi tarafları ellerinde kaleşnikof silahlarla önce mahalleyi taradı. Mermiler üzerimizden geçiyordu. Kimisi çeşitli yerlerinden yaralandı, kimisi sipere yatarak kurtuldu. Saldırganlar sonra bir eve girerek içeriyi taradılar" dedi.
Bu arada silahlı kavgada ağır yaralanan Enver Göçmen, Yılmaz Göçmen ve 15 yaşında olan Önder Göçmen ise Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.