EĞITIM Haber Girişi : 12 Aralık 2018 00:46

Kars Valisi Türker Öksüz'den Okullara Ziyaret

Kars Valisi Türker Öksüz'den Okullara Ziyaret
Kars Valisi Türker Öksüz, belirli periyotlarla gerçekleştirildiği okul ziyaretleri kapsamında İsmet Paşa İlkokulu, Fevzi Paşa Ortaokulu ve Şehit Okan Koç İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret etti.

Kars Güncel- İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun’un da hazır bulunduğu okul ziyaretlerinde sınıfları gezerek öğrenciler ile bir müddet sohbet eden Vali Öksüz, öğrencilere kitap hediye ederek okullar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmeler ile bir araya gelen Kars Valisi Türker Öksüz, öğretmenlerden öğrencilerini, milli ve manevi değerlerine bağlı, temel insani değerleri benimsemiş, vatanına milletine bağlı, insanlara faydalı bireyler olarak yetiştirmelerini istedi.

Öğretmenlerin sorun ve isteklerini de dinleyen Vali Öksüz, öğretmenliğin zor, meşakkatli ve sabır isteyen bir meslek olduğunu belirterek, çocukların gelişiminde ve yarınlara hazırlanmasında aileler ile birlikte öğretmenlere çok büyük ve önemli görevler düştüğünü belirterek, kendilerine başarılar diledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.