KARS Haber Girişi : 10 Aralık 2018 12:41

Kars Valisi Türker Öksüz'den Telesiyej İddialarına Açıklama

Kars Valisi Türker Öksüz'den Telesiyej İddialarına Açıklama
Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde yaz aylarında yapımına başlanılan daha sonra ise yetişmeyeceği iddialarının çıktığı yeni telesiyejler hakkında gazetemize açıklamada bulundu.
Kars Güncel- Sarıkamış Kayak Merkezi'nde 43 milyon TL bedelli modern kapalı telesiyej sistemin bu sezon yetişmeyeceği iddiaları hakkında Kars Güncel ve Kars Olay Gazetelerine açıklamada bulundu.

Kars Valisi Türker Öksüz; "Arkadaşlar çalışıyoruz, bir problem yok. Problem yok ama şimdi sezon başladı, eğer şimdi çalışmalara başlar isek burada kayak faaliyetlerini sekteye uğratabiliriz. Bakıyoruz şartları uygun bulur yetiştirebilirsek yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama burada ki turizmciler ve kayak yapanlara da sıkıntı vermek istemiyoruz. Dolayısıyla buradaki faaliyetlerde bir aksama olmasın. Dolayısıyla telesiyej hattı için malzemelerimiz geldi. Montaj için uygun zaman bekliyoruz." dedi.  

Sarıkamış Kayak Merkezinde geçtiğimiz eylül ayında yapımına başlanan Cıbıltepe Kayak Merkezindeki 2.Etapta yapılan 1800 metre uzunluğundaki 6 kişilik sandalyeli kapalı sistem Telesiyej tesisinin yapım çalışmalarının neden durdurulduğu konusunda resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapılmazken çalışmaların ne durumda olduğu hakkında da bir bilgiye ulaşılamadı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.