KARS Haber Girişi : 31 Aralık 2019 21:59

Kars Valisi Türker Öksüz'den Yılbaşında Görevli Polislere Ziyaret

Kars Valisi Türker Öksüz'den Yılbaşında Görevli Polislere Ziyaret
Kars Valisi Türker Öksüz yeni yıla girmek üzere olduğumuz bu saatlerde Kars'ta görev yapan polis ve jandarma personellerini görev yerlerinde ziyaret etti.
Kars Güncel- Kars'ta yeni yıla girerken soğuk havaya rağmen görev yapan polis ve jandarma ekiplerine Vali Türker Öksüz ziyarette bulunup hem yeni yıllarını tebrik ederek başarılar dilediler.

Programa Kars Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, emniyet müdür yardımcıları katıldı.

Vali Öksüz ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda görevli personellerin bulunduğu uygulama noktasına gelerek burada kent genelinde yapılan uygulamalar hakkında emniyet birimlerinden bilgi aldı. Görevli polislerin yeni yılını tebrik eden Öksüz daha sonra Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği, Dağpınar Jandarma Karakolu ve Digor İlçe Emniyet Amirliği'ne ziyarette bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kars'ta ilçeler dahil olmak üzere polis görevli sorumluluk bölgesinde trafik, asayiş, umuma açık istirahat eğlence yerlerinin denetimi gibi görevlerde 500 polis görev aldı.

Vali Öksüz basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Öncelikle bütün Karslı hemşehrilermizin yeni yılını kutluyoruz, bir yılı geride bırakıyoruz. Ülkemiz ve ilimiz için 2019 yılında önemli gelişmeler meydana geldi. Diliyorum ki 2020 yılında da kalkınması gelişmesi yönünde önemli hamlelerin olduğu yıl olur. Bu dileklerim ülkemiz içinde geçerli. Bütün vatandaşlarımıza hemşehrilerimizin yeni yılda sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Bizler bugün huzur ve güven içerisinde yıl başı geçsin diye birtakım tedbirler aldık. Kars genelinde toplam 1963 personelimiz bu gün emniyet ve jandarma bölgesinde halkımızın huzur ve güvenliği için sabit uygulama noktaları ve umuma açık işyerleri denetimi için görev aldı. 2020 yılının ülkemiz ve şehrimiz için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." dedi.

Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.