YAŞAM Haber Girişi : 24 Mayıs 2019 20:57

Kars Valisi Türker Öksüz Harakani Sofrasında Vatandaşlarla Oruç Açtı

Kars Valisi Türker Öksüz Harakani Sofrasında Vatandaşlarla Oruç Açtı
Kars'ta Türkiye Diyanet Vakfı ve Kars İl Müftülüğü koordinesinde kurulan ve günde yaklaşık 1500 kişiye yönelik iftar yemeği verilen Harakani Sofrası'na Kars Valisi Türker Öksüz ve protokol üyeleri de misafir oldu.

Kars Güncel- Ramazan ayının ilk gününden itibaren yaklaşık 1500 kişinin iftarını açtığı Türkiye Diyanet Vakfı ve Kars İl Müftülüğü koordinesinde kurulan Harakani iftar çadırın iftar programında Kars Valisi Türker Öksüz ve diğer protokol üyeleri iftar yapmaya gelen vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Harakani sofrasına iftar açmaya gelen vatandaşlarla birlikte iftarını açan Vali Öksüz iftar sonrasında vatandaşların sorunlarını dinledi.
Vali Öksüz'n de katıldığı iftar programına, Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve kamu kurum kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.