GÜNDEM Haber Girişi : 31 Aralık 2019 12:23

Kars Valisi Türker Öksüz'ün 2020 Yılı Mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz'ün 2020 Yılı Mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kars Güncel- Vali Öksüz, mesajında şu görüşlere yer verdi: İlimiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıp, umut ve heyecanımızla hep birlikte yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

2020 yılının; ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, dostluğa vesile olmasını, bereketli, huzurlu, sağlık ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum. 

2020 yılında da bu cennet vatan toprakları üzerinde, şanlı al bayrağımızın altında, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde, eşsiz güzelliklere sahip olan doğunun yükselen yıldızı Gazi Karsımızı birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmeye, eğitim, kültür, bilim, sanayi, sağlık, tarım, turizm gibi birçok alanda daha yüksek hedeflere taşımak üzere çalışmalar yapacağımız bir yıl olarak hedeflemekteyiz. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur. Umutlarımıza; her birlikte, el ele, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek kavuşacağız.

Yeni yılın, birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü; Devletimizi sımsıkı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olmasını diliyorum. Kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandırdığımız, küresel ve bölgesel ölçekte ülkemizin yıldızının daha da parlayacağı bir yıl olacağından hiç şüphe duymamaktayız. En büyük gücümüz devletimiz ve birlik beraberliğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın ülkemize ve milletimize, sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, ülkemiz ve milletimizin emniyeti için görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Karslı hemşehrilerim ile her kademedeki kamu görevlilerimiz ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.