YAŞAM Haber Girişi : 21 Haziran 2020 12:25

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Babalar Günü Mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Babalar Günü Mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz "Babalar Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kars Güncel- Vali Öksüz yayınladığı mesajında; "Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımız sevgi ve fedakârlık sembolü olarak, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımız olup,   güçlü bir  aile  yapısının temelini oluşturmaktadırlar.

 Var olduğumuz andan itibaren karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı olan babalarımız, aile içerisinde üstlendikleri görev ve sorumlulukları gereği  karşılaşacağımız her zorlukta gölgesine sığınabileceğimiz ulu bir çınar gibidir.

 Ayrıca gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumunun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki büyük rolü olan babalarımızdan alacağımız dersler, hayat boyu bize rehberlik edecektir.

 Bizlerde; büyük bir özveri ile  ailesinin mutluluğu ve çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak adına türlü  fedakârlıklarla  çaba harcayan babalarımızın sadece bugün değil, her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı, sevgi ve vefamızı en güzel şekilde göstermeliyiz.

 Bu duygularla;başta vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin  babaları olmak üzere,  bütün babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.