GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ocak 2019 11:09

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Yeni Yıl Mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz'ün Yeni Yıl Mesajı
Kars Valisi Türker Öksüz, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Kars Güncel- Vali Öksüz, mesajında şu görüşlere yer verdi: "İlimiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıp, umut ve heyecanımızla hep birlikte yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
 
2019 yılının; ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını, bereketli, huzurlu, sağlık ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.
 
Ülke ve millet olarak amacımız; bu cennet vatan toprakları üzerinde, şanlı al bayrağımızın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura, barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve ilimizi hak ettiği noktaya taşımaktır. 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da başta kamu kurum-kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde eşsiz güzelliklere sahip Gazi Karsımızı birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmeye yönelik çalışmalarımıza aynı azim, kararlılık ve heyecanla devam edeceğiz.
 
 Yeni yılın birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, kardeşliğimizi daha güçlü hale getirdiğimiz, yaşadığımız bütün olumsuzluklar karşısında birbirimize daha çok kenetlenmeyi başardığımız, kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandırdığımız, küresel ve bölgesel ölçekte ülkemizin yıldızının daha da parlayacağı bir yıl olacağından hiç şüphe duymamaktayız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın ülkemize ve milletimize, sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, ülkemiz ve milletimizin emniyeti için görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.