YAŞAM Haber Girişi : 16 Mart 2019 12:42

Kars Valisi Türker Öksüz Yenişehir Mahallesi'nde Halkla Buluştu

Kars Valisi Türker Öksüz Yenişehir Mahallesi'nde Halkla Buluştu
Kars Valisi Türker Öksüz,Yenişehir Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz,Yenişehir Mahallesi sakinlerine hitap ederek: “ Sevgili Yenişehir Mahallesi sakinleri; amacımız sizleri, oturduğunuz mahallelerde ziyaret ederek, hem sohbet etmek, hem de sizlerin sorunlarınızı yüz yüze konuşarak tespit etmek, sorunlarınızı en aza indirmek, ihtiyaçlarınızı gidermek, ihtiyaçlarınızın, sorunlarınızın giderilmesine vesile olmaktır. Bunun yanında günlük hayatınızı kolaylaştırmak, sıkıntılarınızı gidermek, huzurlu, mutlu bir şekilde yaşamanızı temin etmektir. Bizim amacımız, varlık nedenimiz sizlere hizmet etmektir. Sizlere hizmet ettiğimiz sürece kendimizi mutlu sayıyoruz. Sizler rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde hayatınızı sürdürüyorsanız biz de mutluyuz, huzurluyuz. Sizler, bizlere destek olursanız, yardım ederseniz bizim de sizlere hizmet vermemiz kolay olur. Sizlerin huzur ve güvenliğiniz en başta gelir. Mahallenizdeki güvenlik, eğitim, sağlık, kültür, altyapı, yaşlılara,tüm vatandaşlarımıza verilen hizmetler bizim sorumluluğumuzdur. Bunlar için sizlere hizmet ediyoruz. Taleplerinizi dinleyerek bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız.Bundan hiç tereddüdünüz olmasın. Güvenlik güçlerimiz ve diğer tüm kurumlarımızher zaman sizler için çalışıyor. Çok şükür ilimiz huzurlu bir il. Ama vatandaşımızdan destek alırsak işimiz çok daha da kolaylaşır. Gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği bizim için çok önemli. Lütfen çocuklarınıza dikkat edin. Uyuşturucu ve buna benzer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, korumak zorundayız.  Terör örgütlerinin suç örgütlerinin içimize yaymak istenen davranışlarla ve olaylarla ilgili şüpheli gördüğünüz şahısları, olayları bizlere ihbar ediniz. Okul yöneticileriyle, öğretmenlerle irtibata geçiniz. Her zaman tüm ilgili kurumlarımıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz.İnşallah sorunlarınızı çözerek, sıkıntılarınızı gidererek, daha iyi bir Yenişehir Mahallesi oluşturmak için çalışacağız. Geldiğiniz için, toplantımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. 
Vali Öksüz’ün konuşmasının ardından vatandaşlara söz verilerek çeşitli konulardaki istek ve sorunları dinlendi, sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimatlar verildi.
Yenişehir Mahallesi Halk Buluşması Toplantısına; İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.