SPOR Haber Girişi : 27 Şubat 2018 23:31

Kars36Spor'dan Destek İddialarına Açıklama

Kars36Spor'dan Destek İddialarına Açıklama
Kars36Spor Kulübü basın organlarında yayınlanan "Ümit Kalko’dan Kars 36 Spora 75 bin TL’lik Destek" haberlerine açıklama yaptı.

Kars Güncel- Kars36Spor Kulübü basın organlarında yayınlanan "Ümit Kalko’dan Kars 36 Spora 75 bin TL’lik Destek" haberlerine açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada; "Dün itibari ile basınımız da yer alan Ümit Kalko’dan Kars 36 Spora 75 bin TL’lik Destek açıklaması Haberi için Kulübümüz tarafından açıklama gereği doğmuştur. Türkiye Ziraat Kupasında 19 Eylül 2017 tarihinde oynanan BALIKESİR SPOR – KARS 36 SPOR müsabakasında KARS 36 SPOR sporcuları forma reklamı olarak KÖK MEDYA YAZILI OLARAK müsabakaya çıkmış ve müsabaka öncesi de Sayın Hakan KILIÇ beyin soyunma odasın da futbolculara galip gelmeleri halin de verilecek prim olarak birde Balıkesir için ulaşım giderleri Sayın Hakan KILIÇ bey tarafından 55.000 TL. olarak karşılanmış ve bu parayı da bizlerin hesabına geçmiştir. Bu konuda Sayın HAKAN KILIÇ ‘a ve KÖK Medyaya basın önün de ve her vesile ile teşekkür edilmiştir. Takdir edersiniz ki biz Kars 36 spora verilen bu sözün verilip karşılanmasın da bizler sadece sözü veren kişi ve kuruluşu dikkate almışızdır. Sayın Ümit KALKO bey Kars 36 Sporun İstanbul da yapılan destek gecesine gelmek isteyen diğer İstanbul da yaşayan ve hemşerilerimiz gibi bir salondan masa için bilet almış ve kendileri bunun karşılığın dada 20.000 TL destek vermişlerdir. Kars 36 spor 3 lig yolun da bu günler de yaşadığı sıkıntıları ve destek arayışın da olduğu bir dönemde 11. ay da olan bu desteği bugün olmuş gibi veya birilerinin reklam yapılır gibi göstermek bu sıkıntılı günlerde kulübü kendi şahsi olaylarına çekmeye çalışanlara bu yıl kulübün 3.700.000 TL gider bütçesi olduğunu hatırlatırız. Bu gibi açıklamalara KARSSPOR kulübü üzerinden yapılınca ne anlama geldiğini siz değerli Kars halkının takdirine sunarız. İlerleyen günlerde Kulüp başkanı Muharrem YILDIZ tarafın dan daha açıklayıcı bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.