SPOR Haber Girişi : 25 Ekim 2017 17:12

Kars36Spor'a Coşkulu Karşılama

Kars36Spor'a Coşkulu Karşılama
Ziraat Türkiye Kupası'nda, Altınordu Sporu yenerek üzt tura geçen Kars36Spor'a havalimanında coşkulu karşılama.

Kars Güncel- Kars36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda TFF 1. Lig ekiplerinden İzmir'in Altınordu takımını 90+5'de 1-0 eleyerek 5. Tura adını yazdıran Kars36Spor havalimanında binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

Havalimanındaki karşılamaya Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Alpaslan Yüce, çok sayıda vatandaş ve taraftarlar katılırken, havalimanından çıkan Kars36Spor takım oyuncuları, teknik heyeti, kulüp başkanı Muharrem Yıldız'ı tezahuratlar ve alkışlar eşliğinde çiçek takdim edilerek karşılandı.

Daha sonra takım otobüsüne geçen Kars36Spor oyuncuları otobüs ile çok sayıda araç konvoyuyla şehir merkezine gelerek zafer turu attıktan sonra Ali Gaffar Okkan Spor Tesislerine geçen Kars36Spor'lu futbolcuların kazandığı maç için kulüp Başkanı Muharrem Yıldız; "Takımımız Kars 36 Spor; 90+5'inci dakikada Sabahattin Genç'in attığı gol sonrası Altınordu'yu eleyerek adını 5. tura yazdırdı. Bu başarıyı kucaklıyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu zaferde emeği geçen tüm kadroyu tebrik ediyorum. Gerçekten büyük mücadeleler verildi ve Karssporumuz bu günlere kolay gelmedi. Bu zorlu günlerde takıma sahip çıkarak binbir fedakarlık gösteren tüm arkadaşlarımı samimi duygularımla kutluyorum. Kars'ın adını İzmir'in dağlarına kazıyan kahraman oyuncularımızı tek tek tebrik ediyorum. Teşekkürler Kars36 Spor." dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.