BÖLGE Haber Girişi : 13 Eylül 2017 11:37

Kars'a Saman Getiren Kamyon Kaza Yaptı, 1 Ölü 1 Yaralı

Kars'a Saman Getiren Kamyon Kaza Yaptı, 1 Ölü 1 Yaralı
Kars'a saman getiren kamyon Erzurum'un Çat İlçesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü ölürken, yanında bulunan yolcu kamyonun altında sıkışarak yaralandı.
Kars Güncel-Kars'a saman getiren kamyon Erzurum'un Çat İlçesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü ölürken, yanında bulunan yolcu kamyonun altında sıkışarak yaralandı.
Kars'ta yaşanan kuraklık sebebiyle başta güneydoğu illerinden saman ve ot sevkiyatı devam etmekte. Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa'dan 63 K 3074 plakalı kamyon ile Kars'a saman getiren kamyon sürücüsü Erzurum'un Çat İlçesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın yol kenarında devrilmesi ile kamyon sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan çocuk ise kazada aracın altında kaldı. Olay yerinden geçen diğer araç sürüclerinin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı aracın altından çıkarılan çocuk ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ölen araç sürücüsünün cesedi hastane morguna kaldırıldı.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz