YAŞAM Haber Girişi : 21 Ekim 2017 16:23

Kars'ın Trafik Sorunu Karslılara Sordular

Kars'ın Trafik Sorunu Karslılara Sordular
Kars'ın trafik sorunlarını Karslılara sordular. KHA Mikrofonu sordu Karslılar Karsın bitmeyen trafik sorununa cevap verdiler.
Kars Güncel-​"Trafikte en çok hangi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? Trafik kurallarına gerektiği gibi uyuyor musunuz? Trafikte kadın sürücü olarak ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Trafikte birbirimize gerekli saygı ve özeni gösteriyor muyuz? Sizce araç trafiğine neden olan en büyük sorun ne?" sorularını vatandaşlara yönelttik.

Tafikte karşılaşılan en büyük sorunların başında dikkatsizlik ve acelecilik geldiği belirtildi. Bazı sürücülerin sanki kurallardan hem onun istediği gibi olacak gibi hareket ettikleri anlatıldı. Sürücülerin de benzer sorunları ilettikleri görülürken bencil sürücülerin trafikte aksamalara ve kazalara neden oldukları gözlendi. Trafikte saygı ve özen gösterilmesi konusunda da şikayetlerin oduğu öne çıkarken kadın sürücülerin yaşadığı sıkıntılarda dile getirildi. ? KAFKAS HABER AJANSI

HABER VİDEOSU 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Andrei 01 Ocak 1970 02:00

    Yol ortasına aracın park edildiğini bir tek kars ta gördüm. Başka bir şehirde sol tarafa park diye bir şey de Yok. Burada araç sürmek gerçekten çok zor çünkü insanlar bırakın dönüş işaretlerini kırmızı ışığı uyup aynasını dahi kontrol etmiyor. Aracını park edince burdan başka bir araç geçebilir mi diye düşünmüyor. Bir şehirdeki trafik o şehrin eğitim seviyesini yansıtır. Ben de Kars'ta Pakistan'la aynı trafiği görüyorum.