TEKNOLOJİ Haber Girişi : 13 Mart 2017 19:31

Kars'ta Akıllı Kent Uygulamasıyla Bedava İnternet Dönemi Başladı

Kars'ta Akıllı Kent Uygulamasıyla Bedava İnternet Dönemi Başladı
Kars'ta Akıllı Kent Uygulaması kapsamında şehir merkezinde bulunan ve vatandaş yoğunluğunun olduğu bazı alanlarda ücretsiz kablosuz internet dönemi başladı.
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel ) Modern çağın gereklerini her geçen gün yakından takip eden ve insan refahını düşünerek yenilikleri hayata geçiren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Valisi Rahmi Doğan Akıllı Kent projeleri kapsamında olan 'Ücretsiz Kablosuz İnternet Hizmeti' Kars'ta başladı. Kars'ta yapılan çalışmalar sonucu vatandaş yoğunluğunun fazla olduğu ve pilot bölge olarak seçilip hizmete sokulan 'Ücretsiz Kablosuz İnternet Hizmeti' Evliya Camii, Mesut Yılmaz Parkı ve Masal Park olarak isimlendirilen Atatürk Millet Bahçesi Park'ında kullanılabilir hale getirildi.

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMEK İÇİN YAPMASI GEREKENLER

'Ücretsiz Kablosuz İnternet Hizmeti'nden faydalanabilmeleri için yapması gerekenler ise şu şekilde: Şehir Merkezinde Evliya Camii, Mesut Yılmaz Parkı ve Masal Park olarak isimlendirilen Atatürk Millet Bahçesi Park'ında kullanılabilir hale getirilen  'Ücretsiz Kablosuz İnternet Hizmeti'nden telefon, tablet veya bilgisayarlarınızın kablosuz ağ bağlantı ayarlarına girerek internet ağı taraması yapınız. Tarama sonrası ekranınızda görülen 'Kars Akıllı Kent' kablosuz ağına bağlanınız. 'Kars Akıllı Kent' kablosuz ağına bağlandıktan sonra cep telefonu, tablet veya bilgisayarınızdan herhangi bir internet tarayıcısını açınız. Karşınıza gelen ekranda sizin sisteme kayıt olmanız gerektiği yazacak. Cep telefonu numaranızı girerek herhangi bir ücret kesilmeden size şifre gönderilecek. Gönderilen şifreyi 'Parola' bölümüne girerek tarayıcınızda bu şifreyi hatırlaması için onay veriniz. Bu işlemlerin ardından artık sizde 'Kars Akıllı Kent' ücretsiz internet hizmetinden yararlanabileceksiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa Yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Yahu bırakın bu boş işleri, yol yapın, altyapı yapın, temizlik hizmeti verin. İtfaiyenin ve Temizlik işleri dairesinin arkasında oturuyorum bir senedir, çöp bidonu yok, millet çöplerini kaldırımda biriktiriyor. Her tarafa saçılıyor. Şebeke suyu pislikten içilmiyor. Garibanlar bidonlarla suya gidiyor. Diğerleri hazır suya mecbur kalıyor. Yollar sele gidiyor. Altyapı sıfır. Ana caddede bile düzgün yol yok, rögar kapakları hep ölümcül tuzak, ayarlamaktan acizler. Diğer sokaklar caddeler içler acısı. Kapatın bu şehri bitsin bu tiyatro. Muhtarlık Olsun biz de tamam diyelim. Kandırmaya gerek yok kendimizi.

  • Cuneyt Suleymanoglu 01 Ocak 1970 02:00

    Süper sayın bakanım ve değerli valim sizleri seviyorum sayın valim öncelikle sizi tanıdığım için çok mutluyum cin sizin gibi dürüst insanla hiç karşılasmadim ben ankarada oturuyorum sizinle bakanımız karşılarken tanıştık

  • Volkan AYDIN - İSTANBUL 01 Ocak 1970 02:00

    önemli olan uygulamanin içeriği değil , önemli olan yönetimin halkına verdiği destek ve güveni ortaya çıkıyor burada . Bu gibi farklı , güzel , yapıcı , eğitici ve teşvik edici etkinliklerin ve imkânların kars halkına ve tüm şehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımıza sunulması gerekmektedir.sunulacağınıda eminim.insanların mutluluğu ve memnuniyeti herşeyden önemlidir.çünkü hakediyorlar mutluluğu ve huzuru Türk halkı.saygılarımla.

  • İlhan Kağızman 01 Ocak 1970 02:00

    Süper

  • Vedat Kağızman 01 Ocak 1970 02:00

    Süper

  • İlhan Kağızman 01 Ocak 1970 02:00

    Süper

  • Yasin Aktaş 01 Ocak 1970 02:00

    Çok güzel bir uygulama öncelik olarak lütfen parklara sahip çıkalım temiz tutalım bizim için çocuklarımız için bu şehir hepimizin