ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Ekim 2017 22:58

Kars'ta Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti, 1 Yaralı

Kars'ta Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti, 1 Yaralı
Kars'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre alacak verecek nedeni ile iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçak kullanılan kavgada 1 kişi bıçakla kafasından yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta alacak verecek meselesi kanlı bitti. Halitpaşa Mahallesi Barbaros Sokak üzerinde bulunan metruk binada gerçekleşen kavga olayında H.K. isimli şahıs aldığı bıçak darbesi ile kafasından yaralandı. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada İ.D. ile İ.D.'nin oğlu K.D.  ve H.K arasında ki tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın taraflarından olan İ.D. ile oğlu K.D. ile tartışan H.K. kafasına aldığı bıçak darbesi yaralandığı olayı gören çevre sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinden ayrılan H.K. kendi imkanları ile Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne giderek tedavi altına alınırken, Asayiş Şube Ekipleri kavganın diğer tarafı olan İ.D. ve K.D.'yi olayda kullanılan suç aleti ile birlikte yakaladı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.