ASAYİŞ Haber Girişi : 16 Kasım 2017 19:15

Kars'ta Araba Çalan Hırsız Tutuklandı

Kars'ta Araba Çalan Hırsız Tutuklandı
Kars Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri dün gece çalınan aracı bu gün bulup sahibine teslim etti. Aracı çalan hırsız ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kars Güncel/ Kars Olayın ÖZEL HABER'i ile manşetine taşıdığı araç hırsızı tutuklandı.
Olay şöyle olmuştu; "Kars Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda yaptığı başarıları çalışmalara bir yenisini daha ekledi.  Dün gece saatlerinde çalınan otomobili 12 saat geçmeden bulup sahibine teslim etmeyi başardı.  Dün gece saat 02.40- 2.44 arasında Kars itfaiye müdürlüğünün karşısında park halindeki aracı çalan hırsızı, polis ekipleri yapılan çalışmalar ve kamera görüntüleri sayesinde tespit etti. İ.Ş isimli hırsızın daha önceden de emniyette kaydının bulunduğu öğrenilirken emniyet birileri hırsızı yürüyüşünden tanıdı. Aracı çalınan Ö.Ö isimli vatandaş polis ekiplerine aracının çalındığı ihbarını yapması üzerine Kars emniyet müdürlüğü asayiş büro ve hırsızlık büro ekipleri aracın Kars'ın Digor ilçesi Arpalı köyünde olduğunu tespit ettiler. Jandarma ekipleriyle birlikte yapılan operasyonda hırsız, çaldığı aracın içinde uyurken yakalandı. Kamera görüntülerinde otomobili çalan hırsızlık zanlısı İ.Ş. kendini gizlemek için sık sık kapşonuyla yüzünü kapattığı görülüyor. 
Kars emniyet müdürlüğünün son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalar ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. 
Hırskızlık olayının zanlısı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.