ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Ekim 2017 14:50

Kars'ta Cadde Ortasında Kavga, Başına Tahta ile Vurdular

Kars'ta Cadde Ortasında Kavga, Başına Tahta ile Vurdular
Kars'ta meydana gelen tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 18 yaşında ki S.E. kafasına aldığı darbeler ile yaralandı.
Kars Güncel-Kars'ta meydana gelen tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 18 yaşında ki S. E. kafasına aldığı darbeler ile yaralandı.
Edinilen bilgisye göre Kars'ta Şehit Yusufbey Caddesi Öğretmen Evi önünde meydana gelen kavgada S. E. ile E. A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartılmanın kavgaya dönüşmesinin ardından E. A. elindeki ve iddiaya göre ucunda çivi gibi kesici ve delici aletin olduğu iddia edilen tahta ile S. E.'nin kafasına vurdu. S. E. kafasına aldığı darbeler ile başından yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine kısa süre içerisinde çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olay yerinde yaralı olarak bulunan S. E. ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Acil serviste sağlık kontrolü yapılan yaralı şahıs, gözetim altında bulundurulurken, kavga olayının tarafı olan E. A. ile oğlu F. A. ise olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra polis evi istikametine kaçtıkları sırada polis ekipleri tarafından yakalandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.