ASAYİŞ Haber Girişi : 26 Eylül 2017 23:27

Kars'ta Gece Gece Silahlar Konuştu

Kars'ta Gece Gece Silahlar Konuştu
Kars'ta akşam saat 21:20 sıralarında Ardahan yolu üzerinde bulunan saman pazarı olarak adlandırılan alanda silahlı kavga meydana geldi.
Kars Güncel-Edinilen bilgiye göre Atatürk Mahallesi Kars Ardahan Karayolu üzerinde bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alanda kimliği henüz öğrenilemeyen kişi veya kişilerce saman pazarı sahipleri arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşerek büyümesi üzerine olayda  silah kullanıldı. Bölge sakinlerinin silah seslerini duyması üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Kısa süre içerisinde çok sayıda polis ekinin olay yerine gelmesiyle birlikte vatandaşların iddiasına göre plakası alınamayan bir araç olay yerinden kaçtığı belirtildi.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kaçtığı iddia edilen aracın bulunmasıiçin polis ekipleri gerekli arama çalışmalarına başlarken, saman pazarı olarak kullanılan ve olayın meydana geldiği alanda polis ekipleri inceleme çalışmalarına devam etmekte, ayrıca olay yerinden kaçtığı iddia edilen şahısların Kars İl Özel İdare yerleşkesinde görüldüğü ihbarı üzerine arama çalışmaları burada da devam etmekte.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.