YAŞAM Haber Girişi : 16 Kasım 2017 19:15

Kars'ta Geyik Kaffe Hizmet Vermeye Başladı

Kars'ta Geyik Kaffe Hizmet Vermeye Başladı
Kars'ta yeni hizmet vermeye başlayan Geyik Kaffeyi ziyaret etmek için yolunuzun düşmesini beklemeyin.
Kars Güncel- Kars'ta Atatürk Caddesi İbrahim Gökçe Sokak'ta ( Ocakbaşı Restourant Yanı) hizmet vermeye başlayan Geyik Kaffe temiz, nezih ve şık tasarımının yanı sıra lezzetli menüsüyle gerek öğrencilerin gerekse Kars'ta yaşayan vatandaşların uğrak yeri oldu. 
Vermiş olduğu kaliteli hizmet ve profesyonel kadrosuyla misafirlerini ağırlayan Geyik Kaffe  vatandaşların ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu sosyal alanı da yaratmış görünüyor. Hamburger, döner, köfte, çiğ köfte, tost, soğuk - sıcak meşrubat ile müşterilerine lezzetli menüler sunan Geyik Kaffe kullandığı bütün ürünlerde en kaliteli markaları tercih etmekle beraber uyguladığı düşük fiyat politikasıyla da sık sık adından söz ettiriyor. 
İşletmeciliğini Şahin İzgi'nin yaptığı Geyik Kaffe 'de özellikle sabah kahvaltısı, güveç çeşitleri, alkolsüz özel karışım kokteyller ile özel kokteyl aromalı nargile çeşitleri de bulunmakta.
Geyik Kaffe'yi ziyaret etmek için yolunuzun düşmesini beklemeyin. Türk misafirperverliği ile enfes menülerin tadına bakmak ve enfes Türk Kahvesinden yudumlamak istemez misiniz?
Özel gün ve etkinlikleriniz için irtibat: Şahin İzgi 05534908456


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.