KARS Haber Girişi : 15 Kasım 2017 17:46

Kars'ta Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Kars'ta Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor
Kars Belediye Başkanlığı'nca kentin birçok noktasında yol ve kaldırım çalışmaları yapılıyor.

Kars Güncel-Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Murat ÇOBANOĞLU Kız Öğrenci Yurdu önünde yol ve çalışmalarını başlattı bunun yanı sıra Alpaslan Mahallesinde de kilit parke yol çalışmalarının aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanlığı'nca kent genelinde birçok noktada yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarının kar yağmadan tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Duyarlı ve dikkatli 01 Ocak 1970 02:00

    Haberci arkadaş kaldırım ve yol çalışması diye haber manşeti yapmışsın artığın bütün resimlerde sadece yol niteliği taşıyan görüntüler var bi tane kaldırım göstersene!!!! Kars'ta en büyük sorun imar kıyımı bak resimlerine kaldırım yapılabilecek bir alan varmı.ve birde düşünün bir şehir belediyesi sadece kaldırım ve yol haberi yapıp duruyor başka bi çalışma yok. Kars belediyesinin resmî internet sitesine girin projeler kısmına tıklayın BOMBOŞŞŞŞ bir sayfa sizi karşılıyor. Çapı küçük tarihi geçmişi büyük bir şehirde büyük düşünüp büyük yapmazsak tarih bize tükürür sonra milliyetciyiz demek yalan olur.