KARS Haber Girişi : 13 Kasım 2017 23:18

Kars'ta Kamyon Elektrik Direğine Çarptı

Kars'ta Kamyon Elektrik Direğine Çarptı
Kars'ta gece saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon yaya kaldırımında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi.
Kars Güncel-Kars'ta gece saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon yaya kaldırımında bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi.
Kars'ta gece saatlerinde Yenişehir Mahallesi Başbakanlık TOKİ içerisinde seyir halinde olan 34 BD 5427 plakalı kamyon sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaya kaldırımında bulunan aydınlatma ve elektrik direğine çarptı. Olay anında yaya kaldırımında kimsenin bulunmaması olası bir tehlikeyi önlerken, çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği devrildi. Olay yerine gelen polis ve ARAS Edaş ekipleri elektrik enerjisini kestikten sonra gerekli hasar tespit ve inceleme çalışmasını yapmasının ardından kamyon yoldan kaldırıldı, daha sonra ise devrilen aydınlatma ve elektrik direği kaldırıldı. TOKİ içerisinde meydana gelen kaza dolayısıyla kısa süreli enerji kesintisi yaşandı.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.