KARS Haber Girişi : 06 Ağustos 2017 21:03

Kars'ta Kedi Kurtarma Operasyonu

Kars'ta Kedi Kurtarma Operasyonu
Kars'ta aracın motor kısmına giren yavru kedi, bir saatlik uğraş sonucu araçtan çıkarıldı.
Kars Güncel-Kars'ta Atatürk Caddesi üzerinde park halinde olan Sidar Alibeyoğlu'na ait 36 FS 953 plakalı aracın motor kısmına giren kedi yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkartılabildi.
Atatürk Caddesi üzerine aracını park eden Sidar Alibeyoğlu, aracın motor kısmından gelen sesleri duydu. Alibeyoğlu , 36 FS 953 plakalı aracına giren kedinin çıkarılması için itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar geçen sürede araç sahibi ve çevredeki vatandaşlar kendi imkanları ile kediyi çıkarmaya çalışmaları esnasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlar sıkışan yavru  kediye cep telefonları ile köpek havlama seslerini dinlettiler, sonuç alınamayınca çevredeki lokantalardan yemek getirip çıkmasını bekleseler de sonuç alınamazken itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Kars Belediyesi İtfaiye ekibi aracın motor kaputunu açarak kediyi çıkarmaya çalıştı. Bu defada başarılı olunamayınca vatandaşlar oto tamircisi Ulaş ustayı kediyi çıkarması için çağırdı. Aracın muhafaza kısmı açıldıktan sonra yavru kedi sıkıştığı yerden çıkartılırken, araç sahibi ve vatandaşlar yavru kedinin zarar görmeden kurtarılmasıyla derin bir nefes aldı. Çıkartılan kediye araç sahibi ve vatandaşlar döner ısmarlarken, bir saatlik uğraşın ardından araçtan çıkarılan yavru kedi hızla uzaklaştı.









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.