YAŞAM Haber Girişi : 11 Ekim 2017 19:42

Kars'ta kışlık içlik ve çorap satışları büyük rağbet görüyor

Kars'ta kışlık içlik ve çorap satışları büyük rağbet görüyor
Kars'ta soğuk havaların iyide iyiye hissedildiği bugünlerde kışlık içlik ve çorap satışları da büyük rağbet görmeye başladı.
Kars Güncel-Kent merkezinde bir çok bölgede kışlık giyecek satışı yapan seyyarcılara sıkça rastlanmaya başladı. Evine veya işine giderken yol kenarında gördükleri kışlık giyecek satışı yapan seyyarcılara akın eden vatandaşlar bütçelerine uygun fiyatlarda içlik ve çorap satın almaya başladılar.

İçlik ve çoraplar en çok da dışarı işinde çalışanların ilgisini çekiyor. Fiyatları 15-20 TL arasında değişen alt yün içlikler ve 10 TL'ye satılan yün çorapları alan vatandaşlar uzun süren kış mevsiminde bu tür giyeceklerle soğuktan korunmaya çalıştıklarını söylediler.

Seyyar satıcılarda şimdilik işlerden son derece memnunlar. Kış mevsiminin başlangıcını fırsat bilen seyyarcılar en çok içlik ve çorap sattıklarını belirttiler. "Bizler vatandaşı soğuktan korumak için satış yapıyoruz" derken vatandaşlarda "Kışın ısınmak için içlik giymek gerekiyor. Aski halde soğuktan korunamıyoruz. Birde bunlar yün içlik olduğu için daha da sıcak tutuyor." şeklinde konuştular.

Samanın kilosunun 1 TL'ye çıkmasından, kış mevsimi boyunca yakacağa para yetiştirmekle meşgul olmalarından dert yanan vatandaşlar bir yandan da "Bu soğuk memleketlerde yaşıyoruz. Bizden vergi bile almasınlar" önerisinde bulunmayı da ihmal etmediler.

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.