ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Ekim 2017 10:18

Kars'ta minibüs takla attı 2 kişi yaralandı

Kars'ta minibüs takla attı 2 kişi yaralandı
Kars'ın Digor İlçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada iki kişi yaralanırken, yoldan geçen hemşire yaralılara ilk yardım müdahalesini yaptı.
Kars Güncel-Kars'ta meydana gelen trafik kazasıda iki kişi yaralandı. Yaralılara ilk yardım yoldan geçen bir hemşire tarafından yapıldı. Vatandaşların da yardımıyla sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ardından olay yerine gelen ambulansla iki yaralı Harakani Kars Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Edinilen bilgilere göre kaza dün gece saat 22.30 sıralarında Digor yolunda meydana geldi. Iğdır'dan Kars istikametine gelmekte olan 76 AD 158 plakalı giyim eşyası yüklü minibüs, vericiler mevkiinden rampa aşağı inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kayetmesiyle takla attı. Kazada sürücü ile yanındaki eşi yaralandı.

Takla atan minibüsün arkasından gelen araçtakiler kazayı görünce inip yardıma koştular. Bir yandan polisi diğer yandan da 112 Acil servisi arayan duyarlı vatandaşlar yoldan geçen diğer araçları da durdurarak yardım istediler. Bu sırada duran araçlardan birinden inen hemşire yaralı sürücüye ilk müdahaleyi araç içinde yaptı. Vatandaşların da yardımıyla sıkıytığı yerden kurtarılan vatandaş başka bir araca alındı. Vatandaşların da yardımıyla minibüsteki telefon bulunarak sürücüye verildi. Sürücü telefonla yakınlarını ararken vatandaşlarda cep telefonu ışığıyla sürücünün yüzünde bir kanama olup olmadığına baktılar.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı da ortamın karanlık olmasıyla vatandaşların cep telefonu ışığı ve ıslıklarıyla kaza yerine yönlendirildi. Minibüsteki yaralı kadın sağlıkçılar tarafından alındı ve ambulansa konuldu.

Yaralı karı koca ambulansla tedavileri için Harakani Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.