YAŞAM Haber Girişi : 13 Aralık 2017 17:41

Kars'ta Minikler Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftasını Kutladı

Kars'ta Minikler Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftasını Kutladı
Kars'ta Şehit Taner Özdemir Anaokulu minikleri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını bugün düzenlenen bir program ile kutlandı.
Kars Güncel- Kars'ta Şehit Taner Özdemir Anaokulu minikleri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını bugün düzenlenen bir program ile kutlandı.
Şehit Taner Özdemir Anaokulu'nda yapılan programda, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Yöresel kıyafetlerin giyildiği program, öğrencilerin hazırladığı oyunlar ve gösterilerle devam etti.
Programda yapılan konuşmada, yerli mallarını kullanmaya özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Yerli mallarını kullanmaya özen göstermeliyiz. Böylece ülkemiz ekonomisini ve üretimini elimizden geldiğince desteklemeliyiz. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri çocuklara bu bilinci kazandırma amacıyla düzenleniyor.
12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası ile özellikle öğrencilerimize tutumlu olma bilincini kazandırmak ve bunu çocuklar üzerinde yaygınlaştırmak.
Tutumluluk bilincini çocuklarımız üzerinden ailelere, aileler üzerinden topluma yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Şuan ülkemizin içerisinde bulunduğu dar boğazların en büyük nedenlerden bir tanesi de yerli malı üretiminde ciddi sıkıntıların olduğunu düşünüyoruz. Yerli bilimsel ve teknolojik çalışmalar yapılmasıyla dahada gelişecektir." şeklinde oldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.