SİYASET Haber Girişi : 16 Aralık 2017 13:38

Kars'ta Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Çalıştayı

Kars'ta Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Çalıştayı
AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Kars'ta 2019'a doğru Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu Çalıştayı düzenlendi.
Kars Güncel-Kars Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen çalıştaya AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Partili İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatı ile ayrıca, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve KOSGEB yetkilileri katıldı.

Forumun açılışında konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars'ın ekonomik olarak gelişen bir il olduğunu ifade ederek, AK Parti ile birlikte güçlenen Türkiye için bu çalışmaların önemli olduğunu söyledi.

Başkan Çalkın, Ekonomi, savunmadan sonra dünyadaki en önemli güç olduğunu ifade ederek, "Ekonomisi olamayan ülkelerin savunmaları da olamıyor. Dünya ülkeleri üzerinde söz sahibi de olamıyorlar. Ülkemizdeki 2002 karanlık dönemden bu yana o karanlık dönemde şimdiki aydınlık döneme AK Parti sayesinde dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve ekipleri sayesinde bu günlere gelmiştir. Yaşadığımız bu günlerde ekonomik olarak birçok emperyalist ve Siyonist ülkelerin bize saldırılarını da biliyoruz, görüyoruz. Buna karşı ülkece birlik ve beraberlik içerisinde olarak bunların da üstesinden geleceğiz. Düzenlenen formun Kars'ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • karsli 01 Ocak 1970 02:00

    karsta saglik ciddi bir sorun.gel gor ki kimse aldirmiyor..kars nufusu azaliyor hergun.memur ve ögrenci sehri oldu.onlarda gonullu degil mecburiyetten burdalar.kis sartlari erzurumda da agir, sorun ilklim sarti degil sorun liyakatsiz ve adaletsiz yoneticilerde.birde karsta bitmeyen, karsi biriten irkcilik .

  • Rc 01 Ocak 1970 02:00

    Tam teşekkülü onkoloji.diş acilen kars faaliyet geçmesi gerekir artık diş hastanesi kars yetmiyor