SPOR Haber Girişi : 29 Eylül 2017 22:22

Kars'ta Spora Bir Darbe Daha

Kars'ta Spora Bir Darbe Daha
Kars'ın voleybol'da tek profesyonel spor takımı olan Genç Kafkars Spor, ekonomik sorunlar nedeniyle bugün ilk maçına çıkamayarak hükmen mağlup sayıldı.
Kars Güncel- Kars'ın voleybol'da tek profesyonel spor takımı olan Genç Kafkars Spor, ekonomik sorunlar nedeniyle bugün ilk maçına çıkamayarak hükmen mağlup sayıldı.
Genç Kafkars Spor 30.09.2017 günü yani bugün saat 14:00'da  ilk müsabaka rakibi olan Hatay Payas Belediye Spor ile karşılaşmak üzere Hatay'a ekonomik sorunlar nedeni ile gidemediğinden dolayı ilk maçında hükmen mağlup sayılarak, 3 puan rakip spor kulübü Hatay Payas Belediye Spora verildi.
Yönetim ve sporcular gerek maddi gerekse manevi destek bulamadıklarından dolayı ilk maçta aldıkları hükmen mağlubiyet sonrası sosyal paylaşım hesaplarında yaptıkları paylaşım ise her şeyi özetledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars 01 Ocak 1970 02:00

    Kulübün yöneticisi çıkmış yardım ve destek talebinde bulunuyor Belediye sırt çevirdi diyor .Belediye ölmüş kendi personelinin Bayram mesailerini keserek Temizlik işlerine para ödeme yapmaya calisyor.Sizlere nasıl yardım edecek.