ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Kasım 2017 11:38

Kars'ta Üniversite Öğrencisi Bıçakla Öldürüldü!

Kars'ta Üniversite Öğrencisi Bıçakla Öldürüldü!
Kars'ta bu sabah meydana gelen iki üniversiteli öğrenci arasındaki bıçaklı kavgada bir öğrenci hayatını kaybetti.
Kars Güncel / ÖZEL HABER- Kars Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri arasında çıkan kavgada bir öğrenci hayatını kaybetti.

Bu sabah iki farklı gruptan öğrenciler Sarıkamış merkezde karşılaştı. Kız meselesinden olduğu öğrenilen tartışmanın büyümesinden ötürü kavganin taraflarından olan grup içerisindeki bir kişi  cebindeki bıçağı çıkararak H.K isimli öğrenciyi ağır yaraladı.

Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı öğrenciyi önce Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırdı. Oradan da müdahalenin ardından Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edilen yaralı öğrenci H.K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden öğrenci H.K'nın cesedinin Kars Harakni Devlet Hastanesi Morguna götürüldüğü bilgisine ulaşılırken. Polis ekiplerinin olayın daha da büyümemesi için geniş güvenlik önemli aldığı öğrenildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Öğrenci 01 Ocak 1970 02:00

    Koskoca Üniversitede GÜVENLİK YOK müdahale edecek kimse yok hiç bundan söz edilmiyor bizimde başımıza gelmeyeceği ne malum okula artık tedirgin gelip gidiyoruz ama yöneticiler hiç bişey yokmuş gibi hiç bir açıklama yapmadan koltuklarında oturuyorlar helal be