ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Haziran 2018 12:41

Karsın At Hırsızı Yakalandı

Karsın At Hırsızı Yakalandı
Kars'ta meydana gelen at hırsızlığının faili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars'ta meydana gelen at hırsızlığı olayının faili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Digor Yolu Toki yakınlarındaki çiftliğinde otlatmak için bıraktığı atı dışarıda göremeyen V. C. isimli şahıs, durumu oğlu S. C.'ye bildirdi. Arazide kaybolan atı arayan baba oğul aramalar sonucu atlarını bulamadı. arama çalışmaları esnasında Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarına kadar gelen baba oğul Bölge Trafik Müdürlüğü arkasındaki boş arazide bir kamyonetin olduğunu fark etti.
Atı kaybolan V.C. polis ekiplerine verdiği ifadesinde; "11.06.2018 günü saat:01.30 sıralarında ikametimin  yanında bulunan arazide otlaması için bıraktığım ve bana ait olan Kırmızı renkte 3 yaşında ve pek güçlü olmayan olan atımın yerinde olmadığını fark ettim bunun üzerine oğlum olan Sedat'ı aradım atım sende mi dedim oğlum bana atın kendisinde olmadığını söyleyince bende atın yerinde olmadığını görünce atımızı aramaya başladım." şeklinde oldu.
Kamyonete doğru giden baba oğul aracın çamura saplandığını ve atlarının da araçta olduğunu gördü. Durumu 155 polis ihbar hattı ve jandarma ekiplerine bildiren baba oğul, kamyonette yüklü olan atın kendilerine ait olduğunu tespit etti.
Olay yerine gelen ekipler inceleme sonrası çamurda batıp kalan kamyonetin sahibine ulaştı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 3 yaşındaki kırmızı atın çalınması olayıyla alakalı olarak Y. A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.