KARS Haber Girişi : 24 Ocak 2020 19:00

Karsın Gaffar Okkan Müdürünün Şehadetinin 19. Yılı

Karsın Gaffar Okkan Müdürünün Şehadetinin 19. Yılı
Eski Kars Emniyet Müdürleri'nden olan ve Diyarbakırda uğradığı suikast sonucu şehit olan Ali Gaffar Okkan şehadetinin 19. yılında anılıyor.
Kars Güncel- Suikast sonucunda yaşamını yitiren Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan ülkemizin yetiştirdiği önemli bir değerdi. Vatan ve millet aşkıyla yürüttüğü mesleğinde pek çok başarıya imza atan Gaffar Okkan, görev yaptığı her yerde halkın gönlünde taht kurmuştu. Ülkemizin güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlar yürüten Gaffar Okkan, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hainler tarafından şehit edildi. Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'a suikast düzenleyen karanlık güçlerin ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü eylemleri sonuçsuz kalacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı, şehit edilişinin 19. yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Gaffar Okkan, Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de düzenlenen saldırıda beraberindeki 5 polisle birlikte şehit oldu.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü'de eski İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı unutmayarak resmi twitter hesabından yapılan; "Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar OKKAN ve Koruma Memurlarını; Şehadetlerinin 19. Yıl Dönümünde Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyoruz." paylaşımında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Ruhları şad mekanları Cennet olsun. Rahmetli Ali Gafar okanlı yılları arıyoruz...