ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Ekim 2019 19:20

Karslı Genç Çalıştığı İnşaattan Düşerek Yaşamını Yitirdi

Karslı Genç Çalıştığı İnşaattan Düşerek Yaşamını Yitirdi
Dün akşam saatlerinde Ankara'da inşaat işçisi olarak çalışan Karslı genç paydosa saatler kala inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

Kars Güncel- Ankara'da yayın yapan Serhat Haber Gazetesi'nin haberine göre; Kars'ın Digor ilçesine bağlı Gülhayran Köyünde  ikamet eden ve Ankara’ya  Çalışmak için gelen  25 yaşındaki Sinan Balk, Sincan'da Bir inşaat şirketinde kalıpçı ustası olarak çalışıyordu.

Paydos saatine az bir zaman kala inşaatın dördüncü katından düştü.Daha sonra ambulans ile Sincan Devlet hastanesi acil servisine kaldırılan Sinan Balk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi hastahane morgunda bekletilen Balk’a otopsi yapılması bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir balk 01 Ocak 1970 02:00

    Rahmetli amcamın oğlu inşaat kazası geçirdikten sonra o patronu olacak Alçak herif yaralı kardeşimizi hastahaneye götürmeden önce merdivenlere çıkartıp resim çektiriyor ve sonrasında bekar evine koyup 2 saat 3 saat orda bekeletiliyor ağzından ve burnundan kan gelmesinden sonra korkarak hastahaneye avlusuna bırakılıp kaçıyor şerefsizler ve bu ihmal yüzünden gencecik kardeşimizi toprağa verdik Rabbim hepsinden bunun acısını çıkarsın Adaletin yerini bulmasını istiyoruz lütfen ses verin bize