SİYASET Haber Girişi : 10 Aralık 2018 21:12

Karslı Genç İş Adamı İbrahim Şeker Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı

Karslı Genç İş Adamı İbrahim Şeker Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı
Kars'ta yaşayan 31 yaşında ki genç iş adamı İbrahim Şeker Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı olarak "Hizmet İçin Yola Çıktı"
Kars Güncel- 31 yaşındaki Karslı üniversite mezunu genç işadamı İbrahim Şeker yaşadığı mahalle olan Şehitler Mahallesi'nde 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri'nde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Genç Aday İbrahim Şeker, Mahallemiz Karsın önemli ve gelişen mahalleleri arasında yer almaktadır. Bende ilimize, mahallemize ve halkımıza faydalı şeyler yapabilmek için 2019 Mart seçimlerinde mahallemizden muhtar adayı olmaya karar verdim.

Şehitler Mahallesi olarak gerek belediye hizmetlerinden gerekse farklı sosyal etkinlikler düzenleyerek halkımızla iç içe olup birlikte kararlar alarak tasarladığımız projelerimizi hayata geçirmek için bu yola çıktık. Yaklaşık 10 Bin 250 nüfuslu mahallemizin daha hızlı hizmet alması ve daha güzel hala dönüştürülebilmesi için aday oldum. Yaşadığım kenti ve mahallemi seviyorum. Mahalleme hizmet vermek istiyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.