YAŞAM Haber Girişi : 26 Kasım 2018 11:10

Karslı Hayırsever Yasin Aşkın Yıldırım'dan Bir Proje Daha

Karslı Hayırsever Yasin Aşkın Yıldırım'dan Bir Proje Daha
Karslı hayırsever ve iş adamı Yasin Aşkın Yıldırım, yine Karslı için önem arz eden çalışmalara imza atıyor.
Kars Güncel - Halka hizmet eden her çalışmada varım diyen Yasin Aşkın Yıldırım “Acılar paylaşıldıkça azalır, acılı günlerimizde birbirimize sabır dilediğimiz bu mekanımız  mahalle sakinlerimize ve Kars’ımıza hayırlı olsun." dedi.
Halit paşa mahallesi Türkistan camii Taziye evinin İç donanımını gerçekleştiren Yıldırım,konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şehrimizde uygun alanlarda ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önüne alarak öncelikli mahalle sakinleriyle el ele vererek hizmetleri hayata geçiriyoruz.  Vatandaşlarımız zor günlerinde misafirlerini daha iyi ortamlarda ağırlaması için, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaları için bu taziye evlerinin öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Samimiyet ve paylaşım üzerine kurulan taziye evlerimiz örnek bir uygulamadır. Bizler bir  ALLAH’a  inanan, peygamberi bir olan, Camii de beraber olan, acısını ve mutluluğunu paylaşan hemşehrilerimiz olarak hepimiz biriz. Her şeyimizle gönlümüzü, kalbimizi, aklımızı, düşüncelerimizi karşımızdakine açacağız, paylaşacağız. Ancak böyle kardeş olabiliriz, ancak böyle geleceğe güvenle bakabiliriz, ancak bu şekilde dünyanın ötesinde var olan asıl hazırlık yapmamız gereken yere de böyle ulaşabiliriz. Hizmet kervanı devam edecek. Yardımlarından dolayı bu taziye evinin yapımım da emeği geçen Halit Türkistan cami İmamı Orhan Öncü olmak üzere her kese  teşekkür ediyorum. Bu Taziye Evi’nin hem Ramazan Ayı’nda iftar sofralarında hem cenazelerimizde ve ailelerin yas günlerinde kullanılmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.
Kars hizmetlerin en güzeline layık bir şehrimizdir.  Ne mutlu bu hizmetleri buralara getirenlere, bu hizmetlere vesile olanlara, ne mutlu hizmetlere katkısı olanlara” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARSLI 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE YERLER GEREKLİ ALLAH HAYIRINI KABÜL ETSİN