GÜNDEM Haber Girişi : 15 Şubat 2019 15:32

Karslı Hayırsever Yasin Aşkın Yıldırım Hayırda Yarışmaya Devam Ediyor

Karslı Hayırsever Yasin Aşkın Yıldırım Hayırda Yarışmaya Devam Ediyor
Hayırsever iş adamı Yasin Aşkın Yıldırım "Benim amacım dünyanın ötesinde var olana hazırlıktır."dedi.
Kars Güncel- Bugüne kadar 8 projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Yıldırım , “Acılar paylaşıldıkça azalır, acılı günlerimizde birbirimize sabır dilediğimiz bu mekanımız  Akyaka kaymakamlığının katkılarıyla   bizim de iç donanımını  gerçekleştirdiğimiz  çok amaçlı kullanıla bilecek  taziye evi  Üçpınar köy sakinlerimize  hayırlı olsun.

Taziyede bulunma çabasının, insani bir duygu olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Taziye, sabra teşviktir. Dostların acıyı paylaştığı ve birlikte  üzüntü duymalarının bir çabasıdır.

Sosyal amaçlıda kullanıla bilecek Akyaka  Üç pınar  köyü taziye evinin  hep birlikte el ele  verip  tamamlanmasına  katkı sağlayan başta  Akyaka İlçe  kaymakamı  Nur Sevinç Özbek  Hanımefendi  Olmak üzere köy muhtarı sayın Metin Polat ve  büyük gayret ve çalışmaların dan dolayı   bu güzel taziye evinin tamamlanmasın  da  emeği gecen herkese teşekkür ederim.

Hizmet kervanı devam edecek .
Sırada Kağızman ve Arpaçay İlçelerimiz var Rabbim müsaade ederse köy sakinleriyle el ele verip  çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Önemli olan huzur ortamında yaşamak olduğunu kaydeden Başkan Yıldırım , “Biz burada dili, dini, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun Allah rızası için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.