GÜNDEM Haber Girişi : 04 Kasım 2018 23:18

Karslı İş Adamı Gökhan Yılmaz 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kars Şube Başkanlığına Seçildi

Karslı İş Adamı Gökhan Yılmaz 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kars Şube Başkanlığına Seçildi
Karslı iş adamı ve FETÖ mağduru Gökhan Yılmaz 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Kars Şube Başkanlığı'na seçildi.
Kars Güncel- Gökhan Yılmaz 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER ) 
Kars Şube Başkanlığı'na seçildi.
Ankara Etimesgut Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında, Kars Şube Başkanlığı'na Karslı İş Adamı FETÖ mağduru Gökhan Yılmaz seçildi. Gökhan Yılmaz'ın başkanlık mazbatasını vekaleten başkan yardımcısı seçilen İsmail Turan aldı.
Derneğin Kars Şube'sinin bu hafta içerisinde Kars Valiliği'ne yasal başvuruların yapılarak hizmete açılması için gerekli resmi işlemlerin başlayacağı bildirildi.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kuruluş Nedeni

Aziz Türk milletinin kanında, canında, ruhunda demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık ruhu vardır.15 Temmuz Darbe girişiminde bulunan vatan hainleri de Türk milletinden büyük ders almıştır.

15 Temmuz bu ülke için önemli tarihlerin biri olmasının yanında belki de uzun yıllar sürecek bir mücadelenin de ateşleyicisi olmuştur. Ülkemize dışarıdan ve içeriden musallat olmuş bütün lanetli düşüncelere ve düşmanlara karşı bir olmanın, diri olmanın bütün olmanın en büyük sebebi olmuştur. O gece bu ülke için gözünü kırpmadan hayatını feda eden kahramanların gelecek nesillere kalan emanetidir bu ülke.

İşte 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği de bu düşünce ile kurulmuş ve kahramanların mirasını gelecek nesillere aktarıp yaşatmak en önemli gayesi olduğunu düşünerek bu yola girmiştir. Hepimize, bu ülkeyi oluşturan bütün insanlara düşen yegane ve en önemli görev şehitlerin neden hayatlarını verdiklerini aklımızdan çıkarmamamız ve bundan sonra her zaman vatan için mücadele etme azmimizin en yüksekte olması düşüncesidir.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Vatan, millet, bayrak ve din sevgisini yaşayarak vatanımıza ve milletimize hizmet edecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.