KARS Haber Girişi : 28 Haziran 2020 15:42

Karslı İş İnsanı Sezgin Baran Korkmaz'dan Tıp Fakültesine Bağış

Karslı İş İnsanı Sezgin Baran Korkmaz'dan Tıp Fakültesine Bağış
SBK Holding kurucu CEO'su Karslı iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sağlık alanından pandemi süresince yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi. Korkmaz, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nin yenilenmesi için bağışta bulundu.
Kars Güncel- İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı,  Prof. Dr. Tufan Tükek yaptığı açıklamada; "İstanbul Tıp Fakültesinde bugün tarihi bir gün yaşadık. Hayırsever vatandaşımız Sezgin Baran Korkmaz ile yenilenen binalarımız için bağış protokolü imzaladık. İstanbul Tıp Fakültesi için gelecek, yenilenen binalarında çok daha güzel olacak." ifadelerine yer verdi.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi binasının yenileme çalışmasına destek veren Karslı iş insanı Sezgin Baran Korkmaz ise yaptığı paylaşımda; "Benim için tarif edilemez bir mutluluk " diyerek duygularını takipçileriyle paylaştı.

Sezgin Baran Korkmaz, gerek ilimiz Kars'ta gerek Türkiye genelinde gerekse yurtdışında bir çok kişi ve kuruluşa maddi manevi yardımlarda bulunarak adından sıkça bahsettirmiştir. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.