KARS Haber Girişi : 19 Mayıs 2019 22:54

Karslı Memo'dan Sevindiren Haber, O İddialar Asılsız Çıktı

Karslı Memo'dan Sevindiren Haber,  O İddialar Asılsız Çıktı
Kars'ta Faikbey Caddesi üzerinde asker ve polis üniformasıyla gezen engelli genç Memo hakkında kamuoyunda söylenen iddialar asılsız çıktı.
Kars Güncel- Kars'ta vatandaşların yakınen ilgilenip alaka gösterdiği engelli genç Memo hakkında Kars kamuoyunda çıkan "dövüldü, hastanede yoğun bakımda yatıyor" gibi iddialarının asılsız olduğu öğrenildi.

Haber merkezimize vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde Memo hakkında ki iddiaların sorulması üzerine yapmış olduğumuz araştırmalarda, emniyet ve sağlık müdürlüğü kaynaklarımıza göre kamuoyunda dile getirilen iddiaların gerçek olmadığı öğrenildi.

Ayrıca Karsın Gururu Memo'nun Karslı vatandaşlar tarafından ne kadar sevildiği ise bizlere durumunu soran çok sayıdaki vatandaştan anlaşılırken, Memo'nun yaklaşık 15 gün önce Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne ailesi tarafından götürülerek böbreklerindeki rahatsızlıktan dolayı tedavi ettirildiği bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.