KARS Haber Girişi : 05 Şubat 2020 19:20

KarsPedia Tanıtım Sayfamız Hizmete Açılıyor

KarsPedia Tanıtım Sayfamız Hizmete Açılıyor
Karsın tarihi dokusunu, kültürel yapısını, gezilip ve görülecek yerlerinin tanıtımı için www.karspedia.org isimli web sayfamız kısa süre içerisinde yayın hayatına başlayacak
Kars Güncel- Kars'ta özellikle kış turizminde kazanılan ivme sonrasında çok sayıda yerli ve yabancı turistin Kars hakkında tarihi ve kültürel bilgilere ulaşması noktasında eksiklik meydana geldi.

Dijital medya sektöründe bir birinden farklı bir çok başarılı çalışmalara imza atan Kars Güncel İnternet Gazetesi olarak Murat Avcı koordinatörlüğünde; "Karsın tarihi dokusunu, kültürel yapısını, gezilip ve görülecek yerlerinin tanıtımı için www.karspedia.org" isimli web sayfamızın "Domain ve Hosting alan adını" alarak şehrimizde ki bu konuda eksikliği gidermek için gerekli çalışmalara başladık.

www.karspedia.org isimli tanıtım web sayfamız şuanda tasarım aşamasında olup, en kısa süre içerisinde gerekli tüm yenilikler yapılarak yayın hayatına başlayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.

İletişim ve detaylı bilgi için; Murat Avcı - 0543 326 37 33 - [email protected]
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.