YAŞAM Haber Girişi : 03 Ekim 2019 15:59

Karsta Erken Yaşta ve Zorla Evlilikle Mücadele Semineri

Karsta Erken Yaşta ve Zorla Evlilikle Mücadele Semineri
Karsın Akyaka İlçesinde muhtarlar ve kamu görevlilerine yönelik erken yaşta ve zorla evlilikle mücadele eğitimi verildi.
Kars Güncel- Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Kars İl Eylem Planı kapsamında Akyaka İlçe sınırları içerisinde görev yapmakta olan Muhtarlar ve Kamu Kurum/Kuruluşlarda görev yapan çalışanlara yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Seminerde Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü Kuruluş Müdür V. Selvi Rüya Ubiç’in açılış konuşması ve konu ile ilgili slayt sunumunun ardından seminerde davetli olarak katılan İl Sağlık Müdürlüğünden Psikolog Beyaz Emre, İl Müftülüğünden Yasin Eriz, İl Emniyet Müdürlüğünden Davut Değermenci, İl Jandarma Komutanlığından Buse Göksu ve Kars Barosundan Ayşegül Polat’ın çalışma alanlarına özel ve önemli detayları katılımcılar ile paylaşarak konunun çok sektörlü bir yaklaşımla ele alındığı da vurgulanmış oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.