SAĞLıK Haber Girişi : 18 Temmuz 2018 00:06

KAܒde Doktor Yok Diyenler Bu Tabloya Ne Diyecek?

KAܒde Doktor Yok Diyenler Bu Tabloya Ne Diyecek?
Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Doktor yok diye feryadı figan koparanlar bu tabloya ne diyecek?

Kars Güncel / ÖZEL-Daha önce bilinçli bir şekilde kamuoyunun gündemini günlerce meşgul eden üniversitesinin hastanesinde doktor yok yaygaralarının koparılmasının ardından Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde açık olan tüm bölümler bir tablo halinde sunuldu.
Geçtiğimiz aylarda bilinçli bir şekilde a4 kâğıdına doktorlar izinde olduğu için hasta yönlendirme amaçlı yazılmış bir yazıyı doktor hiç yokmuş gibi gösterme gayretlerinin ardından Kars kamuoyunun gündemini günlerce meşgul eden ve Kars’a zarar vermekten başka hiçbir işe yaramayan o haberlere inat ve karşılık olarak bizlerde şehrimizi ülkemizi ve Karsımızın gözbebeği eğitim yuvamız Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tüm bölümlerin açık olduğunu gösterir tabloyu sizler için paylaşıyoruz. 
Aşağıdaki tabloda da görüldüğü üzere tüm bölümler açık ve isteyen gidip şuan muayene ve tedavi olabiliyor. 
Bizlerde KarsGüncel olarak tüm bölge insanımıza şimdiden sağlıklı günler dileyerek bu tabloyu tekrardan sizlerle paylaşıyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hasta 01 Ocak 1970 02:00

    Doktor var buna kimsenin itirazı yok ama hiç bir doktor polikliniğinde hasta muayene etmiyor hep asistanlar bakıyor telefonla hocalarına ilaç soruyorlar...Yalan mı?