EĞITIM Haber Girişi : 09 Ocak 2019 16:54

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu Öğrencilerle Yemekte Buluştu

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu Öğrencilerle Yemekte Buluştu
Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu öğrenci kulüpleri ile üniversite konukevi'nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kars Güncel- Kafkas Üniversitesi konukevinde verilen yemeğe, Kafkas Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, Genel Sekreter Doç. Dr. Alpaslan Yüce, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Öğrenci Kulüp ve Etkinlikleri Koordinatörü, Öğrenci Kulüp Danışmanları ve öğrenciler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Rektör Kapu “Burada hepimizin bulunma sebebinin öğrenciler olduğunu ve öğrencilere daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için onların fikirlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra öğrencilerin söz aldığı yemek programında, Rektör Kapu öğrencilerin sorunlarını dinleyerek not aldırttı. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemeğin sonunda Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, öğrencilere yakında 24 saat hizmet veren bir kütüphanenin olacağı müjdesini verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.