KARS Haber Girişi : 08 Ocak 2020 14:40

Kayak Federasyonu Kars'ta Yapılacak Yarışmayı Erzurum'a Aldı

Kayak Federasyonu Kars'ta Yapılacak Yarışmayı Erzurum'a Aldı
Türkiye Kayak Federasyonu yaptığı duyuruda; Kars Sarıkamış'ta düzenlenecek olan kayak yarışmalarını kar yetersizliği nedeniyle Erzurum'a aldığını açıkladı.
Kars Güncel- Türkiye Kayaf Federasyonu'nun resmi hesaplarından yapılan "Önemli Duyuru" ile Karslı vatandaşları üzecek bir karara imza attı.

Yapılan açıklamada; "Federasyonumuzun 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve faaliyet takviminde belirtilen 15-17 ocak 2020 tarihlerinde Kars Sarıkamış`ta düzenlenecek olan alp disiplini 1. Etap yarışması ( U18 ve Büyükler Kategorisi ) Kar yetersizliği sebebi ile Erzurum`a alınmıştır. Camiamıza duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca konuyla ilgili Sarıkamışlı vatandaşlarda karar tepki göstererek; "Bahane bakarmısın 1 metreden fazla kar var pist de. Ama Adamlar keyf'i yarışı Erzurum'a veriyor pistleri taştan geçilmiyor. her zaman olduğu gibi yine kaybeden Kars oluyor." şeklinde paylaşımlarda bulundular.

1 cm Kar Kalınlığıyla mı Erzurum Kazandı?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kayak tesisleri kar kalınlığı ölçümlerinde Sarıkamış Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 cm olurken, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde ise kar kalınlığı'nın 51 cm olduğu bilgisi paylaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • (erzurumlu siken) 01 Ocak 1970 02:00

    orospu çocukları çomarlar hepsinin anasını sikeyim

  • KARSLI 01 Ocak 1970 02:00

    SAHİBİ OLMADIĞI BELLİ OLDU YİNE HADİ BAKALIM VEKİLLERİMİZ EL ATSALAR YA BU OLAYA AMA ONLAR KADRO İŞLERİNE VE TORPİL İŞLERİYLE MEŞGUL OLDUKLARI İÇİN O KADARDA ÖNEMLİ BİR KONU DEĞİL. İŞER