KARS Haber Girişi : 20 Ekim 2016 17:15

Kendi Günlerinde Kaymakamlarını Unutmadılar

Kendi Günlerinde Kaymakamlarını Unutmadılar
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Selim İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları Kars İl Genel Sekreteri Erdinç Dolu'ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Kars Güncel-Selim Kaymakamlığı görevini de yürüten Erdinç Dolu, Selim ilçesindeki köylere yaptığı hizmetler, getirdiği yenilikler, özellikle de köy içi yolların parke taşla döşenmesi ve düzenlenmesi gibi bir çok hizmetinden dolayı muhtarların gönlünde taht kurdu. Selimli muhtarlarda kaymakamlarını unutmadılar ve 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama programı çerçevesinde İl Genel Sekreteri Erdinç Dolu'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

İl Özel İdaresinin çalışmalarından son derce memnun olduklarını dile getiren muhtarlar, köylere yapılan yol, su, gölet ve benzeri hizmetlerden dolayı Genel Sekreter Erdinç Dolu'ya teşekkür ettiler. Erdinç Dolu da, Selimli muhtarların bu anlamlı günlerinde şahsına göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek muhtarlara teşekkür etti.

Genel Sekreter Erdinç Dolu, "Bilindiği üzere Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ederler. Kamu yönetimi anlayışını taşıyarak, hem sevinçte hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetinde olmuşlardır. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, bütün muhtarlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.