YAŞAM Haber Girişi : 01 Haziran 2019 23:11

Kuaförlerde Bayram Yoğunluğu

Kuaförlerde Bayram Yoğunluğu
Kars'ta vatandaşlar bayrama kısa bir son iki gün kala alışverişlerini ve tatlı hazırlıklarını yaparken, kimileri de kişisel bakımlarını yaptırmayı ihmal etmiyor.

Kars Güncel-Ramazan ayının bitimine son iki gün kala, Ramazan Bayramı öncesinde erkekler saç ve sakal bakımına özen gösteriyor. 
Türkiye'nin her ilinde olduğu gibi Kars'ta da Mübarek Ramazan Bayramına yaklaşırken yoğunluk yaşayan kuaför ve berberler, müşterilerini bayrama en iyi şekilde hazırlamak için gece gündüz çalışarak Karslıları memnun etmeye çalışıyorlar.
Kars'ta erkek kuaförü işletmecisi Çağlar Eşsiz, bayram öncesi yoğunluğun arttığını söyledi. 
Eşsiz, “Her bayram olduğu gibi yine yoğunuz. Çünkü insanlar bayrama ve tatile daha bakımlı girmek istiyorlar. Hem yazın hem bayramın gelmesiyle beraber saçlar ön plana çıktı. Daha çok çalışmalarımız saç bakımı üzerinde yoğun oluyor. Buradan herkesin bayramını şimdiden kutluyorum. Ayrıca Kars'taki diğer kuaför meslektaşlarımada hayırlı işler diliyorum” dedi. 
Hazırlıklarını son günlere bırakan müşteriler sebebiyle en yoğun günlerinin Arefe günü olduğunu ifade eden Erkek kuaförü Çağlar Eşsiz Bayram yoğunluğu ile işlerin iyiye gittiğini aktardı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.