YAŞAM Haber Girişi : 08 Aralık 2017 00:11

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün Sorumsuzluğu

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün Sorumsuzluğu
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü web sitesinde hava tahmin raporları sayfasında uzun süreden beri devam eden aksaklık ve görevlilerin sorumsuzluğu bir türlü düzeltilemiyor.
Kars Güncel- Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü web sitesinde hava tahmin raporları sayfasında uzun süreden beri devam eden aksaklık ve görevlilerin sorumsuzluğu bir türlü düzeltilemiyor.
Kış mevsiminin etkisini hissedilir derecede yaşadığımız bu günlerde eğer Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk alanları içerisinde kalan Kars, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Erzincan ve Iğdır illerden birinde yaşıyorsanız ve bulunduğunuz ilin hava durumuna bakmak isterseniz web sayfasında uzun süreden beri devam eden aksaklık ve görevlilerin sorumsuzluğu ile karşılaşacaksınız.
Bir kurumun kimliği olan resmi web sayfasından sağlıklı bilgi almak isteyen her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının kanuni hakkı olmasına rağmen bu aksaklığı doğu illeri olduğumuz için mi önemsemedikleri akıllara geliyor. Bulunduğunuz şehrin hava durumu nasıl acaba diye merak ediyorsunuz en sağlıklı bilgi alacağınız ilk yer doğal olarak Meteoroloji Bölge Müdürlükleri olacaktır fakat siz bu sayfa üzerinden yapılan hava tahmin raporlarına ve tarihlere itibar etmeyiniz, çünki örneğin bugün bakarsanız sayfaya 7 Aralık 2017 tarihinde olmamıza rağmen ağustos, eylül, ekim aylarına ait tarihler  ve düzeltilemeyen bir hata ile karşı karşıya kalacaksınız.

http://www.erzurum.mgm.gov.tr/tahmin-tum-merkezler.aspx?i=KARS

İşte anlatmak istediğimiz duruma ilişkin Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nün web sayfasının haftalardır düzeltilemeyen görüntüleri;

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bir kere arayıp uyarsaydınız. Hemen haber yapmışsınız ya çöp haberciler